Bästa värmespolar: 3 prisvärda kit som gör det enkelt att locka håret

Amanda Westberg

Välkommen till vår topplista över bästa värmespolar! Dessa smarta skönhetsprylar är perfekta för dig som älskar lockat hår, men tycker att det tar alldeles för lång tid. Med ett kit värmespolar kan du enkelt snurra upp håret i spolar i olika storlekar, sedan kan du pyssla med annat – som exempelvis sminka dig, medan värmespolarna sköter resten! Efter ungefär tjugo minuter drar du enkelt ur spolarna från håret och tada! Looken är fixad med vackra lockar och volym.

I den här topplistan har vi samlat ihop några av de bästa och mest prisvärda kiten med värmespolar som du kan köpa idag. Förutom att ha testat ett gäng märken själva, har vi läst ett gäng kundrecensioner för en bredare bild på produkten och räknat med detta i våra beslut. I topplistan över bästa värmespolar hittar du ett ”bäst i test”-alternativ, som vi tror kommer passa de allra flesta, samt ett billigt budgetalternativ och ett lyxigt premiumalternativ.

Remington ProLuxe H9100 – Bäst i test

Vi har utsett dessa värmespolar från Remington till testvinnare i vår topplista över bästa värmespolar just nu, då de håller absolut toppklass samtidigt som de har ett överkomligt pris. Detta kit med värmespolar gör verkligen allt rätt, från design, temperatur, klämmor, storlekar och pris. Det enda vi egentligen önskar är att det funnits i ett större kit med 30 spolar för dem med extra tjockt och långt hår, men detta är något som gäller för alla kit med värmespolar eftersom de allra flesta bara kommer med 20 stycken spolar.

Remingtons kit med värmespolar har en vacker design som skiftar i olika toner av rosa, med spolarna placerade på sidorna av lådan, vilket ger en lyxig känsla och unik look jämfört med många andra modeller. Kitet består av totalt 20 värmespolar som kommer i två storlekar, 25 och 32 mm, för lite variation på lockarna. Värmespolarna värms upp riktigt snabbt på endast 90 sekunder, med en smidig indikatorlampa som visar när du kan börja rulla upp lockarna. Själva spolarna har en mjuk sammetsyta som minimerar frissighet i håret och ger lockar med en fin glans. Ett stort plus enligt oss är också designen på klämmorna, som påminner om vanliga hårklämmor. Detta är en överlägsen design jämfört med de mer pincett-liknande metallfästena som vissa värmespolar använder.

Detta kit med värmespolar är en populär bästsäljare hos många återförsäljare som exempelvis Amazon, där det fått 4,5 av 5 stjärnor i betyg från nästan 19 000 kundrecensioner. Så om du vill ha ett prisvärt och helt suveränt kit med värmespolar, bör du satsa på detta!

5

Pros

Lyxig design
Bra storlekar på spolarna
Värms upp snabbt
Bästa design på klämmorna

Cons

Vi önskar att det fanns större kit
Vissa föredrar nog 3 storlekar på spolar

BaByliss Thermo-Ceramic Roller set – Mest mångsidiga

BaByliss Thermo-Ceramic Roller set är ett bra och prisvärt alternativ för dig som är ute efter bästa värmespolar. Här får du ett kit med 20 stycken värmespolar som kommer i 3 olika storlekar och 2 olika typer av klämmor, som gör det enkelt att skapa flera varianter av lockar för olika stilar och looks. 

Spolarna i detta kit är keramiska rullar som är gjorda för att vara skonsamma mot håret. De har en joniserande effekt som hjälper till att motverka statisk elektricitet och frissighet i håret, och ger håret en vacker glans. Detta är det mest mångsidiga kit med värmespolar i vår topplista över bästa värmespolar eftersom du får tre olika storlekar på spolarna (vissa kit har bara två storlekar), samt två olika typer av klämmor och dessutom möjligheten att justera värmen med hjälp av en vridbar ratt på framsidan av lådan. Det är en trevlig detalj, men det är synd att man inte kan se hur många grader de olika lägena på reglaget faktiskt ger, så här får man prova sig fram lite för att se vad som passar bäst ens hår och önskade look. Men hur som helst, om du vill ha ett riktigt prisvärt och mångsidigt kit med värmespolar, kommer du garanterat att bli nöjd med BaByliss Thermo-Ceramic Roller set.

5

Pros

Tre storlekar på spolarna
Två olika typer av klämmor
Justerbar värme

Cons

Värmereglaget visar inte temperatur

Remington H5600 – Bästa storlekar

Remington H5600 är ytterligare ett utmärkt och prisvärt kit med värmespolar från det populära märket Remington. Vid första anblick ser lådan ganska grundläggande ut, men när du öppnar upp locket kommer du förstå varför det fått en plats i vår topplista över bästa värmespolar. I detta kit får du nämligen 20 värmespolar i tre olika storlekar på 20, 23 och 27 mm, vilket vi tycker är alldeles perfekt. Tre olika storlekar låter en skapa variation på lockarna och den minsta storleken på 20 mm är alldeles lagom. I många andra kit med värmespolar är den minsta storleken ofta mindre och skapar alldeles för små lockar jämfört med de större spolarna. 

Värmespolarna som används i detta kit är dessutom lite speciella. Precis som andra värmespolar från Remington är de gjorda i ett material som är skonsamt för håret och som använder jonteknik för att motverka statisk elektricitet och frissighet i håret. Men på insidan av dessa värmespolar gömmer sig dessutom en innovativ vaxkärna som hjälper värmespolarna att hålla värmen längre. Spolarna är dessutom svala i ändarna, så de är enkla att använda utan att bränna sig och klämmorna är ganska glesa, men har en helt godkänd design och sitter säkert på plats. Den enda kritiken vi har är egentligen att detta kit med värmespolar tar ganska lång tid att värma upp – hela 10 minuter, så tänk på det och planera lite i förväg när du vet att det börjar bli dags att locka håret.

4.5

Pros

Speciella spolar med vaxkärnor
Motverkar statisk elektricitet Bra variation på storlekar

Cons

Tar lång tid att värma upp

Hem & Hushåll
En kvinna sitter framför en spegel och lockar håret.

Bästa locktång: 3 testvinnare för vackra lockar som håller hela dagen

Hem & Hushåll
En vit luftfuktare med ett blått LED-ljus och små guldiga horn som dekorationer högst upp står på ett rosa bord.

Bästa luftfuktare: 3 topptestade modeller som förbättrar luften hemma