Bästa målarböcker för vuxna – trippy: 5 galna målarblock med psykedeliska motiv

Amanda Westberg

Vill du köpa lite nya målarböcker? Då har du kommit till precis rätt ställe. Vi på Testplanet har nämligen skrivit ihop ett gäng topplistor med bästa målarböcker för vuxna med olika teman som exempelvis årstider, sci-fi, fantasy, natur och mycket mer. Om du är ute lite galnare motiv kan du skrolla vidare för vår topplista över bästa målarböcker för vuxna med trippiga motiv!

Dessa målarböcker tar dig med på en resa i det trippiga och psykedeliska. Med motiv som virvlande mönster, surrealistiska landskap och magiska svampar erbjuder dessa böcker en tur genom färgglada och förvrängda världar. Om du känner för att ta en flykt från verkligheten en stund och försvinna in i en färgglad och magisk värld, är det en av dessa målarböcker du ska satsa på.

Bästa målarböcker för vuxna – trippy


Psychedelic Coloring Book

Den här trippiga målarboken har fått höga kundbetyg och låter dig måla svampar och psykedeliska mönster med ett gäng härliga citat. Längd 88 sidor.

Psychedelic Outer Space Book

Den här trippiga målarboken kör på tema svampar och yttre rymden för ett gäng galna, härliga motiv. Längd 59 sidor.

Trippy Coloring Book

Denna målarbok har lite mer av en retrokänsla med ett gäng trippiga motiv på svampar, landskap, varelser och planeter. Längd 83 sidor.

Trippy Doodles Coloring Book

Denna trippiga målarbok för vuxna har ett gäng motiv på galna monster och varelser i en cartoon-liknande stil. Längd 96 sidor.

Psychedelic Coloring Book

Surrealistiska landskap, svampar, planeter, döskallar, tentakler – allt man vill ha i en trippig målarbok finns här! Längd 50 sidor.


Vi hoppas att du hittade något som verkade intressant! Om du är en ivrig hobbykonstnär kan vi även tipsa om våra andra topplistor och guider vi har för måleri, eller så kan du kolla in våra andra topplistor med vackra målarböcker för vuxna med olika teman, som exempelvis de två du ser nedanför med tema fantasy och natur.

Hobby & Fritid
Två identiska fantasy-djur i färgglada färgkombinationer kollar mot varandra.

Bästa målarböcker för vuxna – fantasy: 4 magiska målarblock med motiv från myter och legender

Hobby & Fritid
En hand färglägger ett motiv i en målarbok för vuxna.

Bästa målarböcker för vuxna – natur: 4 underbara målarblock med motiv på blommor och växter