Bästa målarböcker för vuxna – rymden: Utforska stjärnor och planeter med dessa 8 målarblock med rymdtema

Amanda Westberg

Tycker du om att sätta dig ned med en målarbok och färglägga vackra illustrationer som en form av avkoppling? Då är du inte ensam – målarböcker för vuxna har blivit riktigt populärt under de senaste åren och idag finns det massor av alternativ med olika teman att välja mellan.

Om du älskar allt som har med rymden att göra – från rymdfärder till månen, mysterier kring svarta hål, utforskning av avlägsna galaxer och allt däremellan, så har vi goda nyheter! Det finns nämligen ett gäng målarböcker för vuxna med vackra rymdmotiv som tar dig med på en resa genom kosmos som låter dig färglägga dina egna galaxer, planeter och utomjordiska varelser. Om detta låter intressant, kan du läsa vidare för vår topplista över bästa målarböcker för vuxna med rymdtema just nu.

Bästa målarböcker för vuxna – rymden


Science Fiction-målarbok

Detta är en välgjord målarbok med lite mer avancerade motiv med många detaljer. Målarboken innehåller totalt 40 bilder.

Cyberpunk-målarbok

Om du älskar sci-fi-cyberpunk-stilen är detta den perfekta målarboken för dig. Den innehåller totalt 46 sidor.

Outer Space Doodles

Om du vill måla rymdmotiv med lite mer cartoon/doodle-känsla är det denna målarbok du ska satsa på. Innehåller totalt 40 motiv.

Super Future Sci-Fi

Detta är den mest avancerade målarboken med rymdtema i vår lista. Här får du färglägga proffsigt gjorda skisser med vackra rymdlandskap och varelser.

Space Coloring Book

Denna målarbok för vuxna med rymdmotiv sticker ut för oss med sina otroligt välgjorda och lagom svåra motiv, från astronauter, rymdfarkoster, planeter och mer.

Strange Worlds-målarbook

Om du vill ha en målarbok med rymdtema med lite enklare motiv ska du satsa på denna bok. Här får du vackra motiv med lite färre detaljer och större områden att färglägga.

Galaxer & solsystem

Den här målarboken med rymdtema fokuserar främst på stora sci-fi-städer och miljöer, med många detaljer och unika motiv.

Space Coloring Book

Denna målarbok med rymdtema har också lite enklare, men ändå vackra, motiv på planeter, solsystem, astonauter och mer. Du får hela 66 sidor med fina motiv.


Vi hoppas att du hittade något som verkade intressant! Om du är en ivrig hobbykonstnär kan vi även tipsa om våra andra topplistor och guider vi har för måleri, eller så kan du kolla in våra andra topplistor med vackra målarböcker för vuxna med olika teman, som exempelvis de två du ser nedanför med tema fantasy och natur.

Hobby & Fritid
Färger i ett psykedeliskt mönster.

Bästa målarböcker för vuxna – trippy: 5 galna målarblock med psykedeliska motiv

Hobby & Fritid
Två identiska fantasy-djur i färgglada färgkombinationer kollar mot varandra.

Bästa målarböcker för vuxna – fantasy: 4 magiska målarblock med motiv från myter och legender