Bästa målarböcker för vuxna – cartoons: 5 härliga målarblock med cartoon-teman

Amanda Westberg

Ta en paus från vardagens stress och njut av härliga figurer, fantasi och tecknad magi med vår topplista över bästa målarböcker för vuxna med cartoon-tema. Oavsett om du älskar gammaldags cartoons eller moderna tecknade filmer från sådana som Disney, är dessa målarböcker en kärleksfull hyllning till charmen hos dessa tecknade figurer och deras livliga världar.

Om du känner för att måla en annan typ av motiv, har vi även skrivit ihop topplistor på bästa målarböcker för vuxna med teman som fantasy, natur, årstider och mer. Du hittar länkar till dem nedanför. För vår topplista över bästa målarböcker för vuxna med cartoon-tema kan du läsa vidare!

Bästa målarböcker för vuxna – cartoons


Doodle Chaos

Denna härliga målarbok för vuxna låter dig måla massor av varelser och prylar i cartoon-stil med massvis av detaljer. Längd 106 sidor.

Monster Doodle Explosion

Denna målarbok för vuxna är fylld med motiv på söta varelser och monster, och massor av härliga mönster. Längd 62 sidor.

90’s Rejected Cartoons

Denna målarbok för vuxna med cartoon-tema har motiv på ett gäng trippiga monster i 90-talsstil. Längd 50 sidor.

Doodle Coloring Book

Här får du en målarbok med cartoon-tema som fokuserar på söta filurer och TV-spelsvärlden, med bekanta figurer och prylar. Längd 60 sidor.

Sweet Doodles Kawaii

Här är en lite sötare målarbok för vuxna med cartoon-tema med enhöringar, stjärnor och utsökta snacks. Längd 51 sidor.


Vi hoppas att du hittade något som verkade intressant! Om du är en ivrig hobbykonstnär kan vi även tipsa om våra andra topplistor och guider vi har för måleri, eller så kan du kolla in våra andra topplistor med vackra målarböcker för vuxna med olika teman, som exempelvis de två du ser nedanför med tema fantasy och natur.

Hobby & Fritid
Färger i ett psykedeliskt mönster.

Bästa målarböcker för vuxna – trippy: 5 galna målarblock med psykedeliska motiv

Hobby & Fritid
Två identiska fantasy-djur i färgglada färgkombinationer kollar mot varandra.

Bästa målarböcker för vuxna – fantasy: 4 magiska målarblock med motiv från myter och legender