Bästa målarböcker för vuxna – årstider: 4 målarblock med vackra illustrationer från årets alla årstider

Amanda Westberg

Har du varit sugen på att testa att måla lite som en avslappnande och kreativ hobby? Då behöver du en av de bästa målarböckerna för vuxna och som tur är finns det massor av alternativ att välja mellan, med vackra illustrationer i olika teman.

I den här topplistan har vi samlat de bästa målarböckerna för vuxna som är inspirerade av årstiderna. Varje bok är ett konstnärligt äventyr som låter dig upptäcka skönheten i varje årstids unika charm. Från blomstrande vårbuketter till vinterlandskap täckta av glittrande snö, dessa målarböcker är en perfekt syssla för att få en paus från vardagens stress och låter dig samtidigt plocka fram din kreativa sida oavsett om du är nybörjare eller en erfaren konstnär. Läs vidare för vår topplista över bästa målarböcker för vuxna, fyllda med vackra illustrationer från alla årstider.

Bästa målarböcker för vuxna – årstider


Målarbok – vårmotiv

Denna målarbok ger dig 30 vackra illustrationer med motiv på vårens blommor och växter, samt djur som bin, fåglar och harar. Passar utmärkt för både nybörjare och erfarna konstnärer.

Målarbok – sommarmotiv

Med denna målarbok får du välja mellan 30 bilder på härliga sommarmotiv med varma stränder, sol och bad. Passar utmärkt för både nybörjare och erfarna konstnärer.

Målarbok – höstmotiv

Om du älskar hösten och alla dess härliga färger i rött, orange och gult, bör du satsa på denna målarbok med 30 vackra höstmotiv. Passar utmärkt för både nybörjare och erfarna konstnärer.

Målarbok – vintermotiv

I den här målarboken får du välja mellan 30 kalla, snötäckta – men samtidigt mysiga vinter- och julmotiv. Passar utmärkt för både nybörjare och erfarna konstnärer.


Vi hoppas att du hittade något som verkade intressant! Om du är en ivrig hobbykonstnär kan vi även tipsa om våra andra topplistor och guider vi har för måleri, som bland annat våra bästa tips för dig som vill komma igång och måla med akvarell, samt vår topplista över bästa akrylfärger som du ser nedanför.

Hobby & Fritid
En målad akvarell med ett gäng grodor ligger på ett vitt bord bredvid ett par färgtuber, en pensel och ett färghjul.

Akvarell för nybörjare: 7 tips och tricks för dig som vill börja måla med vattenfärg

Hobby & Fritid
Akrylfärger på en vit canvas.

Bästa akrylfärger: 5 testvinnande akrylfärger för nybörjare och proffs